3.31.2009

Päivän naurut, en halua tuomita, mutta... ;)

Pirun kiva huomata, että keskustelu jatkuu ja hyvä niin, keskustelu on hyvästä;)


Sinttiksellä on vaan niin jyrkät mielipiteet. Helvetin helppoa tuomita ihminen, paljon helpompaa kuin että ottaisi asioista selvää...

Saattaisi olla mukavaa ja helppoa tuomita myös kuvan tiukkapipo sen kummemmin tuntematta... Ei vittu, mähän tenkin sen jo, "kuvan tiukkapipo" =) Kannattaisi ottaa asioista selvää, niin ne eivät pelottaisi niin paljon, että pitää alkaa aukomaan nassuaan ja tuomitsemaan muita.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

eipäs nyt liiotella! "kuvan tiukkapipohan" itse kirjoitti "fetissinsä kullakin", eikä missään vaiheessa tuominnut sinua mitenkään. Hullutyyppi-leimaus lienee ihan ymmärrettävä, tälläiseen ei kuitenkaan törmää ihan joka päivä. Tuskin kirjoittaja oikeasti on sinua päästä pipiksi halunnut leimata.

kinnunen kirjoitti...

Eihän se sen suurempaa liioittelua ole kuin mitä muutkaan käyttävät ;) Sitä saa mitä tilaa ja niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan sekä kaikki muut vanhat sananlaskut =)

Anonyymi kirjoitti...

Käytät anonymiteettiä, lähetät nimettömänä naisille ei-pyydettyjä viestejä ja jos reaktio ei miellytä, julkaiset sitten kaikki tiedot kuvia myöten. Missäs sun omat kuvat on? Ai niin, ei sun tarvi näyttää niitä. Sä saat tyydytystä siitä, että "mä nään teiät mutta te ette mua". Saatanan huorat, kehtasivatkin vastata noin happamasti mun tunkeileville runkkailuviesteille...

Ootko koskaan miettinyt, että kenties sinua ei vihata fetissisi takia, vaan yksinkertaisesti siksi että olet vastenmielinen ihminen ja täysi mulkku?