4.26.2008

Edelleen elossa...

Vissiin vuodenpäivät tässä vierähtänyt siitä kun viimeksi mitään bloggasin. Paljon on tapahtunut ja fetissinikin on edelleen voimissaa, mihonkäs sitä pantteri pilkuistaan päsisi. Viimeaikoina oon tehnyt kauppaa todella harvakseltaan töistä johtuneista syistä. On se vaan yhtä perkelettä kun työ näinkin rajusti häiritsee vapaa-ajan harrasteita;)

Hassuja sattumuksia on sattunut muutamia, eräskin vanha kauppakumppani käpytteli vastaan ilmielävänä, en tosin kehdannut alkaa asioista kertomaan: "Kröhöm, anteeksi neiti mutta olisiko mahdollista ostaa sukat suoraan jalastasi näin livenä, silä viimeksikin kun ne postitit niistä oli jo paras tuoksu kadonnut" Mitähän siinä tilanteessa nainen tuumaisi? Hehhee... Nooh, tuskin saan koskaan tietää.

Lpetin tuossa tupakoinninkin ja pakko myöntää, että oli yksi aikuisiäkäni parhaita päätöksiä. Hajuaisti on palautunut niin humasti, ettei sitä voi käsittää. Saan jopa vanhoista kokoelmistanikin nykyisellään uusia ulottuvuuksia irti;)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jippii, olet jatkanut bloggailua!! Meinasin kerran jo tiputtaa listaltani, mutta onneksi en sitä tehnyt. Nyt otat hyvä mies välillä ne sukat nenästäsi ja kerrot mitä sulle kuuluu??? Onko avioliitto elossa?? Mites muuten?? nyt kaikki uutiset tiskiin, täällä on lukijoita joita kiinnostaa!!