8.08.2011

Anteeksi, kumpikoos meistä olikaan se erikoinen...?

Huvittavaa kun laitoin ilmoituksen muutamille foorumeille, että olisin halukas ostamaan naisilta kesän riennoissa räjähtäneitä kenkiä, niin eiköös joku perkele tarjoa viimevuotisia remmikorkkareita? No toki tarjoaa, mutta ei se ole se pointti, vaan hinta :D 100 euroa, plus postikulut! Vittu!! Satasella pitäs saaha koko akka, ainakin vartiksiksi ja sitten kyllä pitäs olla erikoisjalat... Hehhee :D Mut toisaalta sähköpostiosoite ja nimimerkki paljastaa kohtuu paljon, eli en todellakaan ladannut ajatuksia unelmieni kengistä kyseiseen henkilöön.

Toisaalta taas hassusta paikasta sain tähän mennessä kesän parhaat kengät, tuoksu on mahtavan voimakas ja kumminkin niin erikoinen. Mutta ei siitä sen enempiä, toistaiseksi :)

Ai nii, asiasta kukkapurkkiin ja siitä moottorisahaan; google on luonu erittäin mielenkiintoisen työkalun seurata, ei blogiaan vaan teitä lukijoita ;) Ja pienellä ip:n tarkistuksella se näyttää pitävän paikkansa. Tosin mulla näyttää olevan vaan pari tuttua lukijaa, ex ja nykyinen vaimo :D Ei oo heleppoo...

Niih ja loppukaneetiksi, muotiblogien kirjoittajat on perseestä, tekopyhiä paskoja. Vaikka eipähän mulla ole oikeutta niitä haukkua, jos ja kun pikku kissat ei roskiin meneviä kenkiään mulle riemusta kiljuen myy. Mut silti... vois kai jotain vastata, ees vaikka "hyyyyyiiii... oot pervo" mut esim. http://xeniasday.blogspot.com/ ei ees viitsi vastata meiliin (no eipä tietenkään, koska hän on niin SUPERTÄHTI blogitaivaalla).

Mut onnea ja menestystä blogilistalla xenialle ja muille pikkupimperoille ja terveisiä Ouluun ja Turkuun :D

Enskerralla sit sarjoista....

Ei kommentteja: