4.05.2013

Haista kuule paska :D

  • Friikki Kinnunen

    olisit hoitanu asias kunnolla, sait maksun mut sukkia ei näkyny... Olisit vastannu viesteihin joita sulle laitoin.... etpä vastaillu. Tässä kiitos sulle Oleppa hyvä ja saat pitää sen rahan, että saat viinaa vai oliko se ruokaa....
  • Laura Montonen

    No voi vittu sori. Kyse oli ruoasta, luuletko että oisin muuten jotai sukkiani kaupitellu. Yksityisviestit ei ole julkisia viestejä, joten jos tuo ei ala tuolta kadota tai kuvat/ nimet hävitä niin marssin kyttikselle. Eli siis jos muutat nimen, poistat kuvat ja linkitykset facebookkiin niin juttu saa jäädä
  • Friikki Kinnunen

    Älä tee sellasia kauppoja, joihin sulla ei oo varaa. Onko se mun vika, että myyt mulle jotain sellasta jota et aio koskaan toimittaa?? Sorry, mut nää viestit on todellakin julkisia niin kauan kunnes saan haluamani.... Ja käsittääkseni sulta en koskaan tule saamaan maksamiani sukkia, joten nää viestit jää julkisiksi.
    Olisko sulla vielä jotain älykästä sanottavaa aiheesta?
  • Laura Montonen

    Siis ei vittu oikeesti. Joku sukkien toimittamattajättäminen ei kumoa sitä tosiasiaa, että yksityisiä viestejä ei saa jakaa julkisesti asianomaisen nimellä. Laittasin sukat postiin heti jos ne sattuis olemaan hikiset, mutta siitäkin tulisi tietty valitusta
  • Friikki Kinnunen

    Villimiehenkatu 2 C
    53100 LAPPEENRANTA
    ma-pe klo 08.00-16.15
    Puh 071 873 0351
    Faksi 071 873 7151
    itke tonne
    ellet sit unohtanu, että maksoin sukat sulle...
  • Laura Montonen

    Sanoinkin, että jos ne ei sieltä häviä/ nimet muutu/ kuvat katoa kunhan olet ne sukat saanut niin sitten marssin kyttikselle.
  • Friikki Kinnunen

    Muistaakseni sukat olis pitäny saada jo ajat sitten... joten hyvää marssia imatralta lappeenrantaan
    Muista ottaa marssimonot jalkaan ja hyvät sukat, jotka ei hierrä
  • Laura Montonen

    So? Kun sie ne sukat saat ni mitä ongelmaa siin enää on paits ne siun parjaukset blogisivulla, jotka toivottavasti tajuat ajoissa poistaa.
  • Friikki Kinnunen

    On, et olis niitä sukkia lähettäny, ellen olis nostanu aiheesta meteliä. Kirjoitukset jää blogiini, malliksi muille kusetusta yrittäville ja sinulle muistoksi.
  • Laura Montonen

    Mistä sie voit sen tietää. Sanoin jo, että kirjoitukset voi jäädä, mutta nimi, kuvat ja fb linkitys miun profiiliin poistuu.
  • Friikki Kinnunen

    Eli aloitappa vaan se marssi imatralta lappeeseen
    Ne sukat olis ollu jo täällä... Hei haloo juntti, en mä ny niin tyhmä oo.
  • Laura Montonen

    Ne sukat ois ollu joo siel jo, mikäli miulle ei ois tullu jotai akuutimpaa säätöä, ja roppakaupalla kaikkee mahollista skeidaa niskaan.
  • Friikki Kinnunen

    etpä sit viittiny infota mua siitä? jätit kuninkaallisesti vastaamatta mun kyselyihin? ja nyt varmaan selität, että sulla meni kolmeviikkoa ennen kun kykenit vastaan??
    Ja nyt oikeasti, selitä tarkasti....
    vastaukses meinaan on kohta kaikkien luettavissa...
  • Laura Montonen

    Haista kuule paska.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hahahaaa paras blogisivu aikoihin! en esiinny nyt omalla bloginimelläni tässä mutta ehdottomasti jään seuraamaan ja voidaan mun puolesta tehdä rehellisesti bisnestä, makunsa ja fetissinsä kullakin ni mikäs siinä! terveisin vuosimallia 91, jalka 37-38 :D

kinnunen kirjoitti...

No eikun sit meiliä vaan tänne, niin aletaan hieromaan bisneksiä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Eiks se täytä petoksen (tai lievän petoksen) tunnusmerkistön, jos lupaa lähettää sukat, saa rahat eikä koskaan lähetä? Että kenelläkös tuossa olis ollu kyttikselle asiaa.

Anonyymi kirjoitti...

:D
Aivan mahtavaa :D Ei voi olla noin vaikeaa lähettää jtn sukkia :D

Täällä 38 siro jalka :)