6.20.2013

Sukkakisan summa summaarum.

Vastoin kaikkia odotuksiani sukkia saapuikin yli sata paria, osa ihan luokattomia huuhteluaineen tuoksuisia ja osa erittäinkin voimakkaasti jalkahielle tuoksuvia ja loput siltä- ja väliltä :)

Voittajat on selvitetty (sekä nenän, että munan limakalvot verillä) ja heitä on lähestytty tilinumeron toivossa, Kaksi kolmesta halusi lahjakortin kenkäkauppaan ja yksi kylmää, raakaa ja vakaata euroopan valuuttaa. Kiitos kaikille osallistujille, myös niille huuhteluaineen tuoksuisille yrittäjille.

Normaalejakin kauppoja olen touhunnut tässä kisan ohella ja pakko myöntää, että jos eräs neito olisi osallistunut sukkineen kisaan, hän olisi suvereenisti vienyt koko potin. Myös Laura Kalliolta tuli paketti tuossa kuluneella viikolla ja pakko sanoa, että Lauran paketit on aina "kikkelin joulukirkko" materiaalia. Viimeksi Laura lähetti korkkarit ja neljä sukkaa... Sukat eivät olleet aivan Lauran parhaimmistoa, mutta korkkarit sitäkin paremmat :D

Nyt kaikki viehkot neidot tarjomaan kesän riennoissa rähjääntyneitä popoja/sukkia/sukkiksia mulle ja pidetäänhän mielessä, että edellä mainitut tuotteet eivät vaan voi haista liian pahalle :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sattumalta eksyin tänne ja pakolla aloin miettiä olenko joku naisten vastine sun juttuusi. :D en todellakaan itse välitä sukkamehujen hajusta, mutta joku pakkomielle on saada toiset haistamaan omaani. Aina yrittänyt miesystäviä saada houkuteltua "haluatko haistaa miten pahalta mun jalat/kengät haisee?" :P Ei ne suostu tai jos suostuu, niin ei ainakaan tykkää. Tulee aina outo pettymys. Kehujako kaipaisin?! En tiedä.
Et outouksia on erilaisia ja jokainen repikööt onnensa mistä tykkää, muita satuttamatta toki.

kinnunen kirjoitti...

Vahvasti haiskahtaa rölli-peikolta. Jos ei ole rölli-peikko, niin voin koska vaan tulla nuuskaisemaan sun sukkia ja kenkiä ;)