10.19.2013

Kuinka paljon kusettajia mahtuukaan pieneen nettiin? :D

Oon tuossa paljon seuraillut kirpputori.netin myynti-ilmoituksia ja pakko sanoa, että huhhuh! Kuinka vitun typerinä pikkutytöt, pikkupojat muut siltä väliltä pitääkään fetisistejä?? Suurinta muotia nykyisellään näyttää olevan kuvablogin luonti ja hinnasto toki siihen perään. Ei tässä nyt mikään ruudinkeksijä tarvii olla, että huomaa kilometrin päähän kusetusyrityksen. Toki joukossa on muutamia aitojakin kauppiaita, joista luotettavimpana voin mainita Lovebum nimimerkillä liikkeellä olevan neitosen. Ja juuh olen tehnyt kauppoja hänen kanssaan ja tietysti tunnen hänet facebookin kautta jossa hän esiintyy omalla nimellään, koska muuten en olisi kauppoja tehnytkään ;)

Mutta palatakseni noihin kusettajiin jotka pitävät fetisistejä älyllisesti vajavaisina. Googlella on erittäin hyvä työkalu, eli valokuvahaku. Jopa opetettu ameebakin osaa sitä käyttää ja näinollen nämä kusettajat jäävät aikalailla nopeasti nalkkiin varastamistaan kuvista. Jos ja kun kuva on varastettu, niin mahtaako tuotteetkaan olla sitä mitä on luvattu? Tuskin. Onnekseni onnistuin herättämään myös kyseisellä myyntifoorumilla keskustelua aiheesta. Keskusteluun tästä *KLIK*

1 kommentti:

Lovebum kirjoitti...

Kiitän jälleen tunnustuksesta toimiani kohtaan. :)
Itseäkin mietityttää paljon kyseisen foorumin tyylit, joka toinen on opiskelijatyttö jolla on blogi jossa on parit kuvat muttei juuri muuta.
Myös muiden myyjien ilmoitustyyliä kopioidaan aika suoraan kun ei keksitä omia tekstejä ilmoituksiin tai ylipäätään ei ole mitään omaa mistä ilmoituksessaan kertoa kun ollaan niin epäaitoja kun voi olla.
Itseäni vituttaa ekshibitionistina se että koska monenkin asiakkaan kanssa käyn kauppaa ns. kahteen suuntaan, on tuosta tullut nyt joku helvetin villitys ilmoittaa "saavansa kiksit" vaatteidensa myynnistä.
Itse annoin juuri joku aika takaperin haastattelun erääseen lehteen naisen ekshibitionismista ja kerroin kuinka löysin puolivahingossa tavan toteuttaa fetissiäni netin kautta turvallisemmin.
Se oma fetissini kun on vähän jotain muuta kuin "hei no tuleehan mullekin vähän jännä olo silleen kun jollekin noita vaatteita pidän jollekin".
Ärsytys.

-Lovebum