1.10.2015

Sijoitukseen?

Tuossa muutamalla kirppiksellä oon ilmoitellut, että annan vähän käytetyt converset sijoitukseen, sillä ehdolla että saan ne sitten ennen roskiskomentoa takaisin itselleni. Muutama oli heti kiinnostunut, mutta ei sittenkään... Erikoista toimintaa kaikkiaan. Toki ymmärrän tarjoukseni olevan monien mielestä vähintäänkin kyseenalainen ja mietityttävän varmasti että mikän jippo tässäkin taas on. No eipä jippoa, ainoastaan tosiaan haluan kengät sitten joskus takaisin.

J pelasti taas illan ja pahoitteli, että kengät ovat hänelle väärää kokoa, sillä muuten hän ottaisi ne ilomielin käyttöönsä. No se olisikin taas ollut jo liian hyvää ollakseen totta, koska tiedän että hänen käytön jäljiltä tuoksut olisivat olleet enemmän kuin voisin toivoa. Tästä läksin kehittelemään ajatusta, ajatusta siitä että sponsoroisin J:lle kengät kesäksi... Ideaa ehdotettuani hän oli täysin mukana ajatuksessa ;) Hyvä niin. Vaikka syksyyn on vielä ihan vitusti aikaa, niin onhan taas jotain mitä odottaa ja tuskin joudun edes pettymään. Saattaa jopa olla, että pääsen ehkä kesken kesän tutustumaan kenkien tuoksun kehittymiseen, mutta en nyt mene asioiden edelle.

Ohessa vielä kuva sijoituskotia vailla olevista converseista:


Annetaan sijoitukseen, converset koko 39 sisämitta 24.5cm. Käytetty muutamia kuukausia, pesty, ainoastaan valkoisissa osissa hiukan tummumaa joka ei koneessa lähtenyt puhtaaksi.
Eli kupletin juoni on se, että tästä saa joku nainen converset käyttöönsä sillä ehdolla, että ne palautuvat minulle kun ovat tiensä päässä ;)

Ei kommentteja: