6.27.2015

Jotenkin lystikästä kaikkiaan, jälleen myrsky vesilasissa.

Näköjään edellinen postaus osui ja upposi, hyvä niin :D Herkullisia argumentteja lähinnä minua vastaan, arvostan. Taidan olla vähän vitun tyhmä yksilö, tai muutoin vaan huumorintajuton tapaus, mutta en osaa Annikan kommentteja ottaa edes sarkasmina. Harmi että noinkin vetävän näköisellä mimmillä kukkahattu puristaa just sitä kohtaa joka on kriittinen aivojen verenkiertoa ajatellen. Matildakin parkuu kuin aikapoika, toinen ääni oli kellossa silloin kun kauppoja tehtiin :D Mutta tosiaan, kukin tyylillään.

Mutta, kiitos kumminkin Annelle, kävijätavoitteet saavutettu, useita kymmeniä kauppoja vireillä. Oon ihan happy, kiitos vielä kerran ;)



Hitusen naurattaa myös Hakkarais Linda, hän kun on viimeisen päälle blogikriitikko, eikä halua nimeään tai kuvaansa blogiin "jonka sisältö on täyttä paskaa, ällöttävää ja inhottavaa" Mutta täällä se nyt kumminkin vaan on, sorry Linda...






Tää Peippo taas on täysin oma lukunsa, jotenkin tulee vaikutelma perässä vedettävästä ressukasta jolla ei ole omia mielipiteitä, ennen kun joku muu sanoo jotain... Eipä hänestä enempiä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikähän itse sitten mahdat olla, muuta kuin todellinen ressukka jolla aivot pilin paikalla ja muuta iloa elämässä ei ole kuin mustamaalata ja panetella muita ihmisiä... saatko siitä itsellesi nautinnon elämääsi, senkin ilkeä ja tyhmä olento. Et ole edes ihminen vaan jonkinlainen matomainen niljake ihmisten keskuudessa... Sinussa on päässyt paha virhe tapahtumaan jossain teko vaiheessa ja olisi saanut jäädä kokonaan tekemättä äitiltäs ja isältäs, vaikka taisi isä karkuun juosta kun ekan kerran sinut näki :D :D
Oksettava ihminen kun et uskalla julkisesti ja omalla nimelläsi esiintyä, pelkuri pelle, se sinä olet etkä mitään muuta sukkiesi kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs pahaa on tässä, että sattuu tykkää naisten kengistä ja sukkamehun hajusta?
Pahempaakin on kuultu.
Itse tykkään kengistä <3 rakastan niitä suorastaan ja ihanaa jos joku muukin tekee niin.
Nana

Korkkarirunkku kirjoitti...

Rakastan myös naisten korkkareita .. varvasaukolliset parhaita !

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti ekan kommentin kirjottajan lapsilla tulee olemaan sukkafetissi ♡ nuuhki Kinnunen sydämesi kyllyydestä :)