7.11.2013

Meinasin loukkaantua...

Tuossa oli joku anonyymi kommentoinut edellistä kirjoitusta jotenkin tyyliin: "kiinnostaako sua reppanaa naiset ollenkaan vai runkkailetko vaan sukkia haistellen?". Hetkisen kysymystä pähkittyäni tulin siihen tulokseen, että kyse voi olla joko melko laimeasta yrityksestä vittuilla raskaasti tai sit ihan oikeasti joku ei ole lukenu muutaman tekstin blogistani.
Kysymys on kohtuu absurdi, en mäkään kysy kaverilta joka pitää anaaliseksistä, että nussitko sä reppana vaan perseeseen? Tai kaverilta joa ei pidä anaalihommista, ekkö sää reppana kairaa koskaan kakkoseen? Kaverilta joka on hulluna rintoihin, heitäkkö sää reppana aina mällit daisareille?

Tottahan toki pillu kiinnostaa, niinku tervettä suht nuorta miestä pitääkin. Jalat/sukat/kengät ovat siis fetissi mulle, eli siis ne ovat erittäin mukava bonus naisessa. Pakko kylläkin myöntää, että viehättäväkin nainen voi ajatusmailmassani muuttua ei niin viehättäväksi jos jaloissa tai kengissä mättää pahasti joku, kun taas vastaavasti ei niin viehättävä nainen* voi olla erittäinkin viehättävä jalkojen, sukkien tai kenkien hajun sekä näön vuoksi.
Vaikka tunnetusti wikipediassa suuri osa artikkeleista on suht paskaa, niin suosittelen kumminkin lukaisemaan artikkelin Fetisismistä. Se selvittänee asiaa hiukan ja toisaalta saattaa aiheuttaa lisää kysymyksiä, sillä eihän ihmisten "ominaisuuksia" voi kovinkaan tarkasti määritellä koska jokaisella fetisistillä on omanlaisensa fetissi ja oma tapansa toteuttaa fetissiään. Kaikkihan me, siis jopa fetisistit ollaan ihmisiä ja luojan kiitos erilaisia ;)

Edelleen kaikkea saa ja pitää kysyä, vastaan jos vain osaan, mutta vastauksissa pitää muistaa se että vastaan asiaan niin kuin sen itse koen. Eli olkaa niin hyvät ja kysykää rakkaat ihimiset :)

*Maailmassahan ei ole naisia jotka eivät ole viehättäviä, maailmassa on vaan liian vähän viinaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mites muuten, onko menekkiä vain kauniille tavaroille? Ettei vaikka vaelluskengille tai lenkkareille?

M.

kinnunen kirjoitti...

Tokihan siis kaikki kelpaa missä on kunnon tuoksut.