8.21.2014

Joskus osuu :)

Tuossa männäviikolla vihdoinkin törmäsin jälleen livenä erääseen mimmiin, jonka kanssa tavattiin ekaa kertaa puolitoista vuotta sitten sukkien ja kenkien merkeissä. Siitä saakka satunnaisesti hän on lähetellyt sukkiaan ja taisi joukossa joskus olla vanhat työkengätkin. Toki yhteydenpidon tiimoilla oli juttua, että kun taas joskus törmäillään, niin haluaisin häneltä sukat suoraan jalasta. Sillai juurikin sopivasti työvuoron päätteeksi, tietenkin. Nooh...
Tämähän sitten otti paikkaa tuossa viimeviikolla ja pakko myöntää että kokemus oli jokaisen odotetun päivän arvoinen. Sukat oli mitä loistavimmat ja bonarina sain vielä parit aiemmat sukat, sekä hieroa hänen jalkojaan. Oli kyllä aivan törkeän vaikeaa pidätellä itseään, etten olisi ottanut hänen hikisiä varpaitaan suuhuni... Mutta jokuhan sen onkin jo jossain sanonut, että herrasmies on kärsivällinen susi :)

Myös tälläviikolla napsahti alkuviikosta. Olin tavannut erään mimmin tuossa joku aika sitten aivan eri foorumilla kuin tämän blogin tai facen kautta. Kun kerroin hänelle fetissistäni niin ajattelin hänen vähintäänkin säikähtävän, mutta mutta.... Hän otti asian todella positiivisesti. Häneltäkin sain sukat joita oli haudottu feikki converseissa useamman päivän ja voin kertoa että TOIMII :D
Niinkuin melko yleistä tuntuu olevan (eikä siinä mitään pahaa, ainoastaan hyvää siis mun kannalta) niin naisethan jakaa melko kummallisiakin juttuja keskenään. Tässä tapauksessa hän oli kertoillut erikoisesta fetissipeikosta työkaverilleen joka taas oli naureskellen kertonut jalkojensa haisevan aivan törkeälle, kuulemma ainakin miehensä mielestä. Tästäpä tämä työkaveri oli saanut ajatuksen lähettää sukkansa "ammattilaiselle tuomiolle". Kyllä kiitos, tänne vaan :) Annan kyllä tuomion. Ei ne nyt niin kauheat olleet, erittäin hyvää keskiluokkaa, toimii nekin. Terveisiä vaan sinne jonnekkin, hyvää työtä ensikertalaiseksi ;)

Taas alkaa olla se aika vuodesta, kun aletaan hankkiutumaan eroon räjähtäneistä kesäpopoista, eiköös? Taaskaan en voi tarpeeksi tätä terottaa naisten mieliin, tänne vaan tai tarjoa edes. Uskon kyllä että päästään jonkilaiseen soppariin popojen omistussuhteiden muutoksesta. Parempi Friikin hallussa kuin roskiksessa?? :) Ja nyt kun ajattelit tarjota popojasi, niin sehän tapahtuu niin että laitat popoista kuvaa facen kautta tai suoraan meilinä friikki.kinnunen@gmail.com ja sovitaan sopiva korvaus.

Ei kommentteja: