8.25.2014

Kohta syksy?

Ei mitään huonoa, etteikö jotain hyvääkin tuossa syksyn tulossa. Haittanahan on se, että kaikki kivat kesävarpaat piilotetaan syksyisempiin monoihin. Mutta taas toisaalta sythän alkaa sukkien kulutuskausi. Lisäksi varmasti monilla on menossa kesäkenkiä hylkyyn, jotka toki siis olisivat tervetulleita kokoelmiini *wink wonk* ;)

Eli vetoaisinkin jälleen, että ettehän nakkele roskiin niitä räjähtäneitä kesäkenkiä, sillä eräs Friikki tulisi niistä erittäin onnelliseksi.

Muistuikin tuossa juuri mieleeni vuosien takaiset kesät kun jouduin työn vuoksi juoksemaan erinäisissä ravitsemusliikkeissä, jos ei takahuoneessa ollut mehukkaita siviilikenkiä tyrkyllään, niin ainakin sukkia oli. Sukat ja kesäkengät olivat sellaista herkkua jota ei talvisin tietenkään ollut tarjolla. Sillä todella harvassa paikassa henkilökunta käyttää työkenkiään ilman sukkia ja kesäkeleillä kun he lähtevät kotiin, niin sukathan jäävät työmaalle, toisin kuin talvella. Eli kaikki hese/mc möhnä/keittiö duunarit kollaamaan omat ja työkaverin pukukaapit kesältä jääneiden sukkien varalta, Kinnuselle kelpaa :D

Ei kommentteja: