11.20.2014

Muttaku mä haluan...

Tuossa joskus loppukesästä törmäsin erääseen erittäin viehättävään nuoreen neitoseen, tosin harmikseni vain pimppernetin ihmeellisessä maailmassa. Tiesin heti, että hänen sukat olisi saatava. Sain kuin sainkin häneen yhteyden ja keskustelimme aiheesta. Jossainkohtaa homma näytti olevan sinettiä vaille valmis ja sukat olisivat tuotapikaa matkalla luokseni, mutta... Neito päättikin viime metreillä vetää ns "hiilet kiinni" tuumaten, ettei niistä sukista nyt niin paljoa tienaisi että kannattaisi nähdä vaivaa asian eteen. Olin hiukan Wtf??? Ja toki pettynyt.

Jatkoin kumminkin hänen stalkkaamistaan pitkin nettiä ja tuossa joku aika sitten hän oli kertonut päiväkirjaansa pallikidutus-sessiostaan (auts). Toki tiesin hänen kiinnostuneesta ja avoimesta suhtautumisestaan erilaisiin fetisseihin ja päätin vielä kerran koittaa kepillä jäätä ja tein 30e tarjouksen hänen sukistaan ja sehän toimi. Tuossa alkuviikosta siis sitten sukat kotiutuivat ja pakko myöntää, että olen monesti käyttänyt kolmekymppiä todella paljon huonomminkin, erittäin paljon huonommin. Vaikkakaan sukista en moista summaa ole valmis maksamaan kuin "ääritilanteissa", niin nyt olen kyllä tyytyväinen. Eli todettiimpas taas, että olen kyllä valmis maksamaan melkoisia summia jos jotain oikein kovana haluan ;)

Tästä taas tulikin mieleeni parikin iän vanhaa tapausta, molemmissa puhuttiin viidestäsadasta markasta (eli tapaukset ei kauhean tuoreita ole) ja sellaisista kulahtaneista kesäkengistä jotka todella halusin. Kummassakaan tapauksessa ei kaupat sitten kumminkaan toteutuneet, vaikka olisin ollut valmis moisen summan pulittamaan. Se on sellaista kun jotain haluaa :D

Koska joku/jotkut nyt tästä postauksesta haluaa kumminkin vetää sellaisen johtopäätöksen, että olisin valmis maksamaan 30 euroa per sukkapari ihan kenelle vaan, niin voin kertoa jo tässä ja nyt, että en todellakaan!! Kaikki vaikuttaa kaikkeen, jos haluat saada edes 20e sukista niin silloin mun pitää saada riisua ne hampaillani jalasta :D :D Eli ei, ei vieläkään ole kenellekkään äkkirikastumista tiedossa.

Ei kommentteja: