6.06.2006

Turhautumista.

Tuntuu aika turhalta, tekisi mieleni saada jonkun naisen tuoksuvat sukat käsiini ja runkata itseni tajuttomaksi. Itsessäni olen huomannut erikoisen piirteen, joskus tuntuu, ettei mikään riitä ja taas joskus ei voisi vähempää kiinnostaa. Nyt on menossa "kun mikään ei riitä" vaihe. Voisin viettää kaiken vapaa-ajan sukkien parissa ja osan työajastakin. Vaihtelut tulevat ja menevät, yleensä kolmen-neljänviikon välein. Vanhemmiten oon huomannut että mielialojen ero suurenee. Tiedä sitten mistä johtuu.

Aina sillointällöin palaan mistoissani reilun vuoden taakse, kevääseen 2005. Silloin koin jotain kummallista ja jos olisi ollut hiukan erilainen elämäntilanne niin kokisin vieläkin. Tapasin viehättävän kolmikymppisen naisen. Kaikki alkoi siittä kun kun tein ostotarjouksen hänen sukistaan. Yksi asia johti toiseen ja toinen kolmanteen, kunnes tapasimme. Tapaamisia oli muutamia ja hänelle oli ok että haistelen hän todella mahtavanhajuisia sukkiaan, hän jopa kysyi minulta toivomuksia siittä kuinka pitkään ja millaisissa kengissä sukkia tulisi pitää. Parhaiten on jäänyt mieleeni tapaaminen johon saavuin hänen asunnolleen. Hänellä oli jalassaan kengät joissa oli sukat muhineet kokopäivän ja hän halusi että otan hänen kengät pois ja kerron miltä tuoksuu. Tuoksu olikin todella päätähuimaava, ensimmäisestä nuuhkaisusta meinasin tulla reisille, tosin omille koska kumminkin oli kaikki vaatteet päällä;) Paljon muutakin mukavaa hänen kanssaan koin ja muistelen tuota aikaa joskus suurella kaipauksella. Mutta menneet ovat menneitä, eikä sitä koskaan saa takaisin. Eikä oma mokailuni ole kaikista pienin syy siihen. Asiat alkoivat siinävaiheessa mennä vituralleen kun hän ihastui minuun, ja siittä imarreltuna kippasin lisää vettä myllyyn. Aina sillointällöin törmään häneen jossainpäin chatissä, mutta emme juurikaan ole keskustelleet asiasta sen enempiä kuin mitä nyt pientä vittuilua hänen suunnaltaan, jonka olen kyllä ansainnutkin.

Eilen sitten yritin aivan extempore ostaa eräältä tytöltä sukat suoraan jalasta;) Jouduin hetken miettimään miten voisin onnistua, kunnes se välähti. Yksinkertaista ja helppoa, tallensin oman numeroni kännykkääni nimellä Reiska ja lähetin itselleni viestin "kymppi vetoa, ettet saa ostettua sukkia suoraan sen ****** hyvännäköisen myyjätytön jalasta" ja sitten vaan puhelin kourassa typsyn juttusille ja kauhea selitys päälle kuinka juuri kaverini yritti haastaa minut vedonlyöntiin kanssaan. Melko hyvä suunnitelma, vaikkei tominutkaan... Usein olen huomannut ryhtyväni aika epätoivoisiinkin yrityksiin tässä "kun mikään ei riitä" vaiheessani. Nooh, ehkä joku kikka vielä joskus onnistuu, tai sitten ei.

Ei kommentteja: