12.03.2014

Varo mitä toivot osa 2 :)

Sain taas tuossa männä aikoina melkoisen hyvää viihdykettä seuratessani saamaani julkisuutta ja pakko myöntää että se paskamyrsky on erittäin pieni hinta siitä julkisuudesta ja sitämyöden uusista kontakteista. Joka kerta kun joku suvaitsematon jupo tarttuu ilmoitukseeni, niin yhtä jupoa kohden saan 20 yhteydenottoa hyviltä tyypeiltä. Eli tässäkohtaa taas kiitän Heidiä hyvästä mainoksesta, kiitos!

Eli siis sain yhteydenoton muunmuassa eräältä taitelijasielulta joka tarjosi omia "työkenkiään" minulle. Mikäli siis niitä voidaan työkengiksi kutsua. Hänen ammatissaan kuulemma kuluu monoa kuin sukkaa, eli todella paljon. Sen kyllä huomasin, että "kengät" olivat olleet erittäin kovassa käytössä ja hajut oli sen mukaiset, mutta näin maalikkona en juuri muuta sitten kengistä tiennytkään. Tämä nainen kertoi aivan uskomattomia asioita työssään käyttämistä jalkineista, asioita joita en ollut edes ajatellut. Ajatella, siis kengistä jotain uutta mulle :) Tosin kyseisen mallisilla jalkineilla olen aina halunnut kokoelmaani kartuttaa juurikin siinä toivossa, että oletin niiden ainakin tuoksuvan voimakkaasti, enkä ollut siis yhtään väärässä.
Ainoana miinuspuolena tosiaan jalkineiden hankinassa on aina ollut se, että mistä helvetistä sellaiset saisin? Mutta siis nyt on vuosien toive käynyt toteen.

Lisäksi tämä mimmi on aivan loistotyyppi, nopee kun elohopee, eikä ruutia puutu. Kaikkiaan ihailtava ja erittäin vallottava persoona. Lisäbonarina hommassa on, että muunkinlaisia tossuja olisi kuulemma jatkossa luvassa.

Ei kommentteja: