5.29.2006

(Ei otsikkoa)

Lauantai-ilta meni todella putkeen, kutsu tuli ja sain todellakin vapaat kädet toteuttaa itseäni. Kun saavuin "pelipaikalle" minua odotti nuori kaunis nainen joka oli lähdössä bilettämään ja tokaisi mennessään, että pidä hauskaa ja muista lukita ovet lähtiessäsi. Ehkä suurin yllätys oli kumminkin se, että hän oli myös varannut minulle kokopäivän pitämänsä sukat aivan erikseen. Voi veljet, että pidinkin hauskaa sitten koko rahan edestä;)

Tänäänhän oli kuin olikin se maanantai jota niin hartaasti jo lauantaina odottelin. Asia ei kumminkaan edennyt toivomallani tavalla. juuri kun olin pääsemässä asiaan tai niin sanoakseni asian ytimeen, paikalle tietenkin pärähti iso lauma asiakkaita ja juttutuokiomme oli siltäerää ohi. Mutta pois turha huoli ja murhe, huomenna on tiistai ja tiedän hänen olevan vuorossa myös huomenna. Toivo elää;)

Olen usein miettinyt, että kun törmään kadulla, tai missävaan naiseen jolla on sen näköiset kengät joissa saattaisi asustaa muhevat sukat, niin miten sitä voisi asialliseti tiedustella korvauksen määrää jolla kyseiset sukat vaihtaisivat omistajaa? Mitenkä minuun suhtauduttaisiin? Toki tiedän ja ymmärrän sen että suhtautumistapoja on yhtä monta kuin ihmisiäkin. Pitäisi vaan saada suunsa auki oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Jännää sekin miten alan puhua aivan "puutaheinää" kun pitäisi ottaa asia puheeksi ja lopuksi kuulostan aivan idiootilta joka puhuu sekavia, kumminkaan saamatta asiaansa esille.

Ei kommentteja: