5.24.2006

Helvetin pitkään poissa.

Niin, olin todellakin helvetin pitkään poissa. Kait se teki se kun aloitin jälleen työt ja nehän tunnetusti häiritsee vapaa-ajan harrastuksia.

Fetissini kanssa edelleen painiskelen ja paljon onkin sattunut. Erittäin monia uusia kauppakumppaneita on ilmaantunut ja itseasiassa nytkin parhaillaan odottelen kustia saaapuvaksi postilaatikkoani täyttämään.

Pitkään samoja hommia tehneenä (n 10v) joskus aluksi päätin, etten sotkisi työtä ja huvia, mutta sehän on mahdotonta. Työnpuolesta olen parhaisiin tilanteisiin joutunut ja toivottavasti joudun vielä monesti. Eräälle asiakkaalle tuli n kk sitten uusi työntekijä, reilu parikymppinen vaaleatukkainen erittäin söpö tyttölapsi jolla oli aivan ihastuttavan kuluneet adidaksen tennarit. Toki tietenkin ensitapaamisestamme asti mietin kuumeisesti miten lähestyä asiaa, rehellisesti suoraan edestä ja kertoen hänelle että olisin kiinnostunut hänen hikisistä sukistaan? Vai jotenkin muuten, miten? Ja tänään se sitten tapahtui, kuin ihmeen kaupalla. Satuimme hänen kanssaan samaanaikaan tupakalle ja aloimme jutella erinäisistä asioista ja puheet kääntyivät fetisseihin ja niiden toteuttamiseen, ihmisten ahdasmielisyyteen. Kerroin hänelle suoraan, että itselläni on fetissi ja että jollain tasolla jopa tulen toimeen itseni ja fetissini kanssa. Jätin kumminkin tarkemman kuvauksen kertomatta, eli siis kerroin vain, että minullakin on sellaienn en mitään sen tarkempaa. Mutta juuri kun olin ottamassa puheeksi hänen varmasti ihastuttavan tuoksuiset sukkansa (kenellä naisella EI olisi mahtavantuoksuiset sukat jos ne ovat olleet jalassa todella kuluneissa tennareissa kokopäivän;)) hetkemme oli sillä kertaa ohi. Eli siis en saanut kysyttyä. Että jotenkin harmittaa ja toisaalta taas kutkuttaa, koska tiedän, että voin todella helposti palata aiempaan keskusteluumme...

Ei kommentteja: