11.02.2011

Pelko, paha ystävä...

Pelko, mistä se tulee ja mihin se johtaa?

Luulin olevani immuuni rasismille, valkoinen keski-ikäinen, keskinkertainen, keskimittainen, keskituloinen mies varustettuna keskimääräistä pienemmällä kullilla.

Mutta paskanvittua! Jouduin rasismin uhriksi ja kyllä Facebookissa :D Facebook on erittäin jännä media, sillä jokainen joka siellä on, on siellä täysin omasta vapaasta tahdostaan? Eiköös juu?

No siis ehkäpä joudun hiukan loiventamaan lausuntoani, tai en ehkä sittenkään... Rasismia, kyllä!

Nimittäin seksuaalista rasismia!
Ymmärrän toki että ihmisiä ja naisia pelottaa kaikki uusi ja tuntematon, se on tervettä. On myös tervettä tutustua uusiin ja tuntemattomiin juttuihin. Jos joku on niin vitun sairas ja perverssi että haluaa maksaa roskiin menossa olevista kengistä korvauksen niin on oikein poistaa hänet ryhmästä?

Friikki Kinnunen pidä...
Elle Backman 2. marraskuuta 2011 14:42
Friikki Kinnunen pidä julkaisut asiallisina. Tuo pisti silmään, eikä hyvällä tavalla. Toisesta samanlaisesta ilmoituksesta poistetaan kokonaan ryhmästä! T:Ylläpitäjät.

Samalla haluaisin myös kysyä, koska jumala kuoli? ja ennenkaikkea kiinnostaa, kuka valtuutti Ellen hänen tilalleen??

1 kommentti:

Lady Grotesca kirjoitti...

Facebook on aika paska paikka kysellä mitään. :/ Ihmiset vieroksuu aina kaikkea vähänkin erilaista. Suosittelen käymään tällä foorumilla, siellä ei ainakaan keskustelijat ole torppaamassa heti meitä joilla on vähän erilaisempi maku. :)

http://www.nahkafoorumi.com/