11.04.2011

Vastaukseni rakas Jenniseni.

  • Jenni Jussari
    • millähän oikeudella julkaiset toisten nimiä sivuillasi? oletko tosiaan noin huomion hakuinen ihminen joka elää vain bloginsa kenkiensä ja muista ihmisistä kirjoittelun varassa? oletko ottanut huomioon että ketä vain voi nostaa syytteen sinua vastaan? kannattaisi hiukan tuon ikäisen miehen mennä itseensä ja miettiä asioita. jos nimeni sekä muiden nimiä löytyy vielä blogistasi tai yhtään mistään huomenna menen itse tekemään ilmoituksen. ei sun touhussa ole päätä eikä häntää.

  • Friikki Kinnunen
    5 tuntia sitten
    Friikki Kinnunen
    • Täytynee mainita myös sulle, että jos hiukankaan tarkemmin luet blogiani, niin et ole ensimmäinen etkä varmastikkaan viimeinen joka ei näytä tietävän mitä netissä saa julkaista ja mitä ei.

      Muuhun höpöhöpöön en edes viitsi kommentoida.
      Aurinkoista syksyn jatkoa :)


  • 2 tuntia sitten
    Jenni Jussari
    • toisten nimiä ja herjaavaa tekstiä ei saa julkaista ja tiedän kyllä asian erittäin hyvin joten todella toivon että ajattelet ennen kuin näin toimit. jos ei tämä asia hoidu hoidan sen aivan varmasti itse. sulla ei ole kenenkään lupaa joiden nimiä sivuilla mainitset joten näin ollen et todellakaan noudata lakia saatika netissä kirjoittelun rajoja. ja älä sano mulle etten ymmärrä tunnen lakia varsin hyvin. joten aurinkoista päivää myös sinne



Vastaan siis täältäkautta, kun olet niin ystävällisesti minut facessa estänyt :)

Teksti on alunperin julkaistu facebook ryhmässä kenkäkirppis tuhatjalkainen, eli se on jo ollut netissä. Teksti ei ole minun kirjoittaamaani, vaan täysin muiden ihmisten mm sinun, eli jos jotain herjaamista jossainkohtaa onkin, niin minä olen sen kohteena, et sinä eikä kukaan muukaan teistä täydellisistä prinsessoista ;)

-Suurella rakkaudella ja kunnioituksella; Ystäväsi Friikki.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! törmäsin tuohon blogi juttuun missä kovasti uhkailtiin poliisilla.. naurattu suuresti vaan tuommoinen koska joo ihmisillä on se oikeus että saa päättää mihin nimi julkastaan yms.. mutta niiku itse mainitsit kerran kun jotain nettii lisää sinne se myös jää. Mielenkiintoinen blogi sinulla vaikka en pidä jalka fetissi miehistä ja muutenki niitä ihmisiä ketkä tykkää tosta fetissistä mutta nyt ymmärrän tuon fetissin vähäsen ja se on sama kun joku toinen tykkää toisesta fetissistä. Niiku sanotaan kukin tyylillään ja fetissejä on monenlaisia tuo on vaan yksi miljoonista.