8.02.2013

Alkoipas juuri vituttaan.

Facessa on kaksi kirppariryhmää joiden jäsenyyttä olen hakenut 10-20 kertaa, viimeisimmät kerrat tänään. Jostain kumman syystä kumpaankaan ryhmään ei ilmeisesti haluta uusia jäseniä tai sitten se vaan johtuu siitä, että olen perverssi ja näinollen epäkelpo liittymään kyseisiin kirppisryhmiin. Ymmärtäisin hyvin, jos olisin kusaissut jonkun ylläpitäjän aamumuroihin, mutta kun tietääkseni en ole. Eli molempien ryhmien ylläpito ilmeisesti vaan näkee asian hiukan eri kantilta kuin monen muun ryhmän ylläpito. Elokuun kukkahattutätipalkintoja jaetaan siis kaikkiaan kuusi kappaletta ja saajat ovat:

Kenkä & Laukkukirppis

"Tervetuloa kenkä- ja laukkukirppikselle!
Täällä myydään/ostetaan/vaihdetaan/annetaan/vastaanotetaan erilaisia kenkiä ja laukkuja!"

 
 
 
Sekä;
 
 
 Kenkäfriikkien Fleamarket

"Meille kaikille kenkäfriikeille joiden on joskus pakko myös luopua joistain pareista. Tälle kirppikselle toivomme myyntiin kuitenkin vain kenkiä jotka sinäkin kehtaisit laittaa vielä jalkaasi tänä päivänä. Emme siis mitään kulahtaneita vetimiä viime vuosituhannelta jollei sitten kyseessä ole jotkut Vintage-aarteet"

 
 
 
 
 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Äläpä sure, mä en päässyt muutamaan kirppikseen kun en ole Oikealla Nimellä facessa. Jos olisin Tiina Tavallinen tai Matti Meikäläinen-salanimellä, olisin päässyt :D

Mutku mutku kato Luottamusta... jepjep.

Anonyymi kirjoitti...

Tavattoman mielenkiintoinen blogi.

Olen mieleltäni yllättävän avoin, vaikken nyt välttämättä mitenkään ymmärrä mitä kiksejä saa haisevista sukista kai kengistä, mutta onhan sitä itselläkin oman jutut mitkä saa mahlan valumaan, ja tuskin kaikki niitäkään ymmärtää.

Erilaisuus on edelleenkin yllättävän tabu ja toisaalta ymmärrän omalla tavallani miksei johonkin ryhmään pääse sisään.

Ja kuten monessa asiassa yksi tai kaksi k.päätä pilaa kaikkien maineen, tällaisessa tilanteessa riittää varmasti yksi säätäjä ja kaikkien "erilaisten" maine on mennyttä ja "kukkahattutädit" näkee kaiken värisiä viiruja silmissään kun näkee pyynnöt.

Myöskään "väärällä" nimellä liittyminen ei pätkääkään helpota tilannetta.

Viestittelyäkin voisi kokeilla ylläpitäjiin. Selittäisi oman asiansa asiallisesti ja infoisi oikeista tiedoistaan edes jotain. Näin luotto puolin jos toisin voisi syntyä helpommin.

Monet ylläpitäjät kavahtavat varmasti myös tällaista tilannetta jos ryhmä hyväksyy alaikäiset ryhmäänsä, eihän pienet lapset saa tosielämästä mitään tietää. Kaikki asetetaan muotteihin ja muovataan "täydellisiksi" v**tu mitä paskaa!

Moni fiksu ryhmä onkin kieltänyt alaikäisten liittymisen, mutta kaikille ei tuo juttu ole vielä välähtänyt. Alaikäisten hyväksyminen on muutenkin mielestäni erittäin kaksipiippuinen juttu. Hehän eivät loppupeleissä ole mistään kaupoistaan mitenkään vastuussa.

No mutta lopputoteamana, kyllähän meitä maailmaan mahtuu. Laidasta laitaan.

Pidä lippu korkealla!