8.07.2013

Ei tuntunut pahalta ;) Ainakaan minusta.

Tuossa viikonloppuna jouduin ikäänkuin virkani puolesta olemaan samassa paikassa erään erittäin viehättävän naisen kanssa. Hänen ammatissaan joutuu pitämään melkoisen umpinaisia työkenkiä, jotka tietenkin laitoin heti kohdatessamme merkille. Lauantai-iltana juttelimme pitkät pätkät kaikkea shaibaa hänen kanssaan ja mielestäni keskustelumme soljui mukavasti kumminkaan sivuamatta mitään vähänkään eroottista keskustelunaihetta. Mielessäni kyllä kiersi kokoajan, että millä helvetillä saisin kysyttyä häneltä sukkia... Ensimmäisenä oli mielessä selvittää hänen koko nimi ja yrittää pommittaa facen kautta, mutta pitkien yöunien jälkeen ja paljon asiaa pähkäiltyäni päätin sunnuntaina sitten rohkaista mieleni ja kysyä suoraan. Vastaus tuli kuin tykin suusta: "EI". Hiukan hämmennyin niin suorasta vastauksesta. Siitä toettuani jatkoimme juttelua, kuin mitään erikoista puheenaiheitta ei koskaan olisi edes käsitelty. En siis jäänyt vonkaamaan, että mikset myy sukkiasi, eikä hänkään jäänyt kyselemään miksi olisin hänen sukkansa halunnut.

Tokihan se jäi ohuesti vituttamaan, kun ei sukkakauppoja syntynyt, mutta itseni tuntien tiedän ettei sen hetkinen tunne ole mitään verrattuna siihen, kuinka paljon ja pitkään olisi vituttanut oma saamattomuuteni jos en olisi kysynyt. Myönnän myös olevani kohtuullisen ylpeä uskaltamisestani, sillä todella harvoin olen keneltäkään sukkia face 2 face uskaltanut tai kehdannut kysyä. Toki myönnän että tilanne oli hiukan väärä, sillä olimme molemmat töissä kyseisessä tilanteessa. Eli periaatteessa syyllistyin, jos en nyt seksuaaliseen, niin ainakin häirintään, koska hänellä ei periaatteessa olisi ollut mahdollisuutta "paeta" tilannetta. Vaikkakin olisimme molemmat voineet hoitaa työtehtävämme edes näkemättä toisiamme koko viikonlopun aikana (siis työskentelimme viikonlopun samalla alueella).

Olisi mielenkiintoista kuulla arvon lukijoiden kommetteja siitä, että syyllistyinkö työtilanteessa kysyessäni hänen sukkiaan muuhun kuin yleiseen mauttomuuteen??

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa kun uskalsit kysyä. eri tilanne olisi ollut aivan out of the blue tuntemattomalta kysyminen. harmi ettei tullut kauppoja mutta ehkä ensi kerralla parempi onni! :) t.yksi kirpparilainen

Anonyymi kirjoitti...

Tuon mukaan et ainakaan: http://www.tyosuojelu.fi/fi/kohtelu

Se ehkä riippuu paljolti kuitenkin siitä, miten se toinen koki tilanteen. Ymmärsin, että teidän keskustelu jatkui sen jälkeen entiseen malliin, joten tuskin sun kysymyksestä mitään traumoja kenellekään tuli :)

kinnunen kirjoitti...

Juuh, siis keskustelu jatkui aivan kuin sitä ei koskaan olisi edes keskeytetty.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kun uskaltauduit kysymään, eihän siinä mitään menetä! :) Voisiko olla, että nainen luuli kyseessä olevan vitsi? Ehkei hän ajatellut, että olit tosissasi, jos keskustelukin sen jälkeen jatkui normaaliin tapaan :). Itse saattaisin ajatella samassa tilanteessa, että olipas siinä vitsi, kun yhtäkkiä sukkiani kyselee.