8.02.2013

Ei enää kesä, eikä vielä syksy.

Elokuu on siitä mukava kuu, että naisten kesäpopot alkavat parhaassa tapauksessa vetelemään viimeisiään ja syyskuun tullen ne sitten nakataankin poistoon. Luvattoman monissa tapauksissa ne päätyvät roskiin sen sijaa, että saisivat arvostavan ja rakastavan loppusijoituspaikan mun kokoelmissani ;) No juuh, jos ja kun oikein totta puhutaan, niin onhan tässä nyt viimeaikoina taas ollut melkoista popo/sukkaliikennettä havaittavissa. Eniten mieltä lämmittää vanhat kauppakumppanit, sellaiset joista en odottanut enään kuulevani mitään. Eräskin mimmi lähestyi tuossa jokuaika sitten lyhyellä ytimekkäällä viestillä:
"hooooi
olis sukkia tyrkyllä"
Kyllähän tuollaisella saa helposti mun jakamattoman huomion ;) Sukat ovatkin jo saapuneet, mutta en vain ole ehtinyt tutustua niihin :( Muka työkiireitä tai jotain...

Myös muutamat erittäin kovasti himoitsemani Iron Fistit ovat matkalla luokseni. En vaan kuollaksenikaan osaa sanoa, että mikä ihme niissä fisteissä niin kiehtoo. Kaippa se on se värimaailma? Vai mahtaisiko johtua siitä, että ihailen suuresti kyseisen kenkämerkin käyttäjäkuntaan kuuluvia naisia tyyliltään?  Muistaisin aina syttyneeni goottityylisistä neitosista (siis heidän sukistaan ja kengistään). Syytä vaan en osaa sanoa. Myös rokkarityylin edustajat ovat oikein pukeutuneena mielestäni todellista silmäkarkkia.

Mutta siis niin, asiaan. Eli varmastikkin taas joku neito jolla on kesäpopot menossa hylkyyn, lukee tätä. Siispä tarjoathan popojasi mulle ennemmin kuin heittäisit ne roskiin ;)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moro muru, ootko huomannut että mulla ois niittiballerinat puhkikuluneena kaupan?
-Lovebum