8.16.2013

Ostaisitko Nooralta hampurilaisen?




Todennäköisesti olet jo ostanut, mikäli olet asioinut pukinmäen mc doonaltsissa :)

Minäkin ostin häneltä.... sukat. Tosin postitse, koska koskaan kun olisin saanut sovitettua aikatauluni noutaakseni sukat suoraan pukinmäen mäkkäriltä hänelle ei sopinut. Sukat maksoin vuosi sitten ja siihen se yhteydenpitokin sitten päättyi. Oon kumminkin senverran reilu heebo, että en kenenkään työmaalle mene tälläisitä bisneksistä niiden epäonnistumisista huutamaan, joten jätin käymättä, vaikka mieli teki... Quaderpounderia :D

Annoin Nooralle vielä mahdollisuuden paikata virheensä, mutta ainoa mitä sain vastaukseksi oli: "Anteeks mitä?". Pitkien selittelyiden jälkeenkään ei mimmistä kuulu mitään, joten... Olkaa niin hyvät.


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oli pakko käyä lukees tätä sun blogia uteliaisuudest. Hyvä et uskallat olla oma ittes ja toivonmukaa noi huijarit tajuais ees palauttaa rahat! Tsemppiä! Erilaisuus on tässä maassa aliarvostettua oli kyse sitten mistä tahansa asiasta :) facebookis en ykstityisviestii en uskaltan laittaaa ettet julkase mun nimee tääl blogis :) t.jokumies

Anonyymi kirjoitti...

Millasia sukkia sä sit keräät? T. Liian paljon sukkia

Anonyymi kirjoitti...

Hei Friikki! Hyvä blogi sulla :) Himputti soikoon kun viskasin juuri parhaat päivänsä nähneet sukkahousut roskiin, olisin voinut ne sulle lähettää (vai kelpaako tai siis olisiko sulle kelvannut mustat pitsisukkikset, missä harmillisesti varpaat jo hieman läpi paistaa :D) Hahaha kunnon teaseri ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mitä reilua on siinä että nillittää blogissaan sen sijaan että menisi selvittämään asiat päin naamaa,päinvastoin järkevintä olisi laittaa kusettajat oikeasti vastuuseen, ja tehdä ilmoitus poliisille, vai oletko niin kaapissa fetissisi kanssa ettet paljastumisen pelossa uskalla asialle muuta tehdä kuin nillittää blogissa?

Anonyymi kirjoitti...

Hassua ettei blogissasi näy paljoakaan negatiivisia kommentteja :D